Stöd Ssenyange

Genom att stötta Ssenyange Education Centre stöttar du föräldralösa barn i Uganda. 100 % av alla insamlade pengar går oavkortat till skolan och barnhemmet. Ingen administration förekommer i projektet. Skänk 1 krona och 1 krona kommer skolan tillgodo.

Bankgiro: 5581-6144 (Ssenyange Education Project)
Swish: 123 312 39 99
Bankgirot och Swishnumret ovan är kopplat till kontot för den dagliga driften.

Betalningar från utlandet: 
IBAN: SE76 8000 0818 3640 3003 8949
BIC: SWEDSESS

Ge bort en termins utbildning

Genom att skänka 100 kr till Ssenyange Education Centre ger du utbildning till ett barn i en månad. För 600 kr får ett barn både utbildning och boende på barnhemmet under en hel termin. (pengarna går då allmänt till skolan och inte till en namngiven elev)

Ssenyange_mall_gift_termin

Ge bort en bröllopsgåva

Bröllopsgåva

Ge bort en julgåva

ssenyange_mall_godjul_skrivbocker-penna-o-sudd-8-elever-120-kr

Hedra minnet av en avliden

Du kan också ge en gåva till minne av en avliden. Som ett alternativ till blommor kan du hedra någon anhörig med ett bidrag till Ssenyange.

Till minne av

Bli månadsgivare

Som månadsgivare ger du ditt stöd varje månad via automatisk överföring, så länge du önskar. Det är enkelt och bekvämt. Genom att stötta Ssenyange Education Centre hjälper du föräldralösa barn och barn från fattiga familjer på ett konkret och handfast sätt. Automatisk överföring innebär att banken varje månad drar ett av dig bestämt belopp från ditt konto till Ssenyangeprojektet. Ett regelbundet stöd gör att vi kan arbeta mer långsiktigt.

Bli månadsgivare genom att använda kontouppgifterna längre ner på sidan.

Stötta en särskild elev på Ssenyange

Du som vill ha en personlig kontakt med en ”egen” elev på Ssenyange kan få detta genom att månadsvis stötta en elev med 200:- för hens skolgång i Primary school. Du bekostar då mat, boende, skolmateriel, kläder, mediciner osv. Vår förhoppning är att du vill fortsätta denna elev även i Secondary school eller lärlingsutbildning då eleven går ut från Ssenyange. Är du intresserad av detta, mejla matilda@ssenyange.org eller läs mer här.
Så länge eleven går kvar på Ssenyange går pengarna till den dagliga driften av skolan.
Du får namn och foto på den elev du stöttar och även adress om ni vill ha brevkontakt.

Stötta en särskild elev i Secondary school eller lärlingsutbildning

Ssenyange är en Primary school med årskurserna 1-7. Nästa nivå på utbildning är Secondary school eller lärlingsutbildning. Endast de elever vi lyckats hitta sponsorer till får chans till vidareutbildning.
Du som vill stötta en elev i vidareutbildning kan göra detta genom betala elevens skolavgift, mat, boende, skolmateriel, kläder, mediciner osv. Det kostar 380:- per månad att stötta en elev i vidareutbildning.
Är du intresserad av detta, mejla matilda@ssenyange.org eller läs mer här.
Du får efter det namn och foto på den elev du stöttar och även adress om ni vill ha brevkontakt.

Skänk en gåva

Du kan skänka ett bidrag på nedanstående bankgiro eller bankkonto. Alla gåvor, stora som små, gör stor nytta. Tack för ditt bidrag!

Insättningsuppgifter för den dagliga driften:

Bankgiro: 5581-6144 (Ssenyange Education Project)

alternativt

Kontonummer: 403 003 894-9 med clearingnummer: 8183-6 (Laholms Sparbank)

Betalningar från utlandet: 
IBAN: SE76 8000 0818 3640 3003 8949
BIC: SWEDSESS

Insättningsuppgifter för vårt framtidskonto:

Kontonummer: 403 002 217-4 med clearingnummer: 8183-6 (Laholms Sparbank)

Framtidskontot är till för om något oförutsett händer på skolan och en akut åtgärd behöver göras. Tanken är alltså att dessa pengar ska vara en trygghet inför framtiden.